"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Semimaratonul OMV Petrom București 13-14 mai 2023

European Drinks International / Stiri European Drinks  / Semimaratonul OMV Petrom București 13-14 mai 2023
14 Jun

Semimaratonul OMV Petrom București 13-14 mai 2023

Izvorul Minunilor a fost și de data aceasta alături de participanții evenimentului SemimaratonuL OMV Petrom București.

În weekendul 13-14 mai, Bucureștiul a găzduit cea de-a 12-a ediție a Semimaratonului OMV Petrom București, la care au participat aproximativ 15.000 de alergători adulți și copii de toate varstele. Din 2008, RunlnBucharest, organizatorul Maratonului București și al Semimaratonului București, a contribuit la inspirarea generațiilor pentru a face exerciții fizice, susținerea ONG-urilor, promovarea și sprijinirea turismului local, precum și asigurarea siguranței și inovației în sustenabilitatea evenimentelor de participare în masă.

A fost un eveniment reusit, plin de entuziam si adrenalina!

Share