"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula
Top

Contactează-ne

Putem sta la o discuţie prin e-mail sau telefon.

European Drinks, Oradea

Vrei să colaborăm sau să te angajezi la noi, să începem un parteneriat, să ne întrebi ceva legat de produsele noastre ori să ne dai o mână de ajutor? Oricare ar fi alegerea ta, iată cum poți lua legătura cu noi:

marketing@europeandrinks.ro

import@europeandrinks.ro

export@europeandrinks.ro

Strada Iosif Vulcan, nr.5, Oradea, Bihor

Pentru a lua legătura cu colegii din țară vă rugăm să vizitați pagina pentru distribuția internă, selectați județul și să apelați numerele de telefon afișate:
Link Pagina Distributia Interna

Secretariat: 0259 402 400