"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Izvorul Minunilor

European Drinks International / Izvorul Minunilor

Izvorul Minunilor

Branduri
Izvorul Minunilor, acum după ani buni de competiţie cu branduri româneşti de renume, este sinonimul calităţii, în primul rând prin puritatea sa, datorită celei mai înalte altitudini a unui izvor din România, situat în Stâna de Vale. Caracteristicile sale, superioare multor surse de apă minerală naturală din România, dar şi ambalajul modern, i-au adus o faimă de netăgăduit. De la nou-născuţi la bunici, toţi se bucură de calităţile Izvorului Minunilor, ce reuşeşte să adune întreaga prospeţime a Carpaţilor Apuseni. Apa minerală naturală Izvorul Minunilor, plată ori carbogazificată, este acea apă de legendă, care a pătruns în casele tuturor consumatorilor noştri, din ţară ori din străinătate!
Play VideoPlay VideoPlay Video
Play Video Play Video
Date
October 6, 2019
admin