"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Turul Ciclist al Bihorului

European Drinks International / Turul Ciclist al Bihorului

Turul Ciclist al Bihorului

Stiri

25 de echipe dintre care două pro-continentale, 8 continentale, 3 naţionale şi 12 de club, s-au aliniat la start în ediţia a doua a Turului Ciclist al Bihorului. Cei aproape 200 de ciclisti profesioniști au parcurs în cele 3 etape aproape 500 km, insoțiți de motocicliști, Poliție si autovehicule de support. Izvorul Minunilor, apa oficială a evenimentului, a fost alături și de această dată de sportivii, organizatorii și vizitatorii acestui eveniment important din Oradea, înscris în Uniunea Ciclistă Internatională.

Date
November 29, 2019
admin