"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

European Drinks, în sprijinul refugiaților

European Drinks International / European Drinks, în sprijinul refugiaților

European Drinks, în sprijinul refugiaților

Stiri, ultimele_stiri

Câteva zile de teroare au fost îndeajuns pentru a pierde totul! În timp ce soţii lor au rămas să lupte în război, mame cu copii în braţe şi cu lacrimi în ochi au fugit din calea bombardamentelor, pentru a-şi salva vieţile. Este drama a zeci de mii de ucraineni, care trec zilnic graniţele ţării noastre. Din fericire, românii cu suflet mare s-au mobilizat, încă din primele momente, pentru a le sări în ajutor. La Vama Siret, ucrainenii sunt întâmpinaţi cu zâmbete, băuturi calde şi mâncare, iar în apropiere a fost amenajată o tabără unde pot primi cazare. Impresionaţi de poveştile oamenilor din Ucraina, în sprijinul acestora au venit şi reprezentanții European Drinks. Cum apa este mai mult decât esenţială, o donaţie a cinci paleţi de apă plată Izvorul Minunilor, cu sticle a câte 0,5 litri, a ajuns la Vama Siret, frontiera pe unde au intrat cei mai mulți refugiați ucraineni. Astfel, reprezentanţii European Drinks s-au alăturat asociaţiilor de voluntari, prezente la punctul de frontieră, pentru a da o mână de ajutor persoanelor greu încercate de soartă, în aceste momente critice.

”Suntem aici pentru că vrem să fim alături de vecinii noștri. Suntem 24 din 24 de ore și ajutăm oamenii cu ceea ce ei au nevoie. În primul rând cu o gustare, ajutăm cu băuturi calde, ceai, cafea.”

În numai o săptămână, potrivit ONU, numărul refugiaților plecați din țara vecină se ridică la un milion. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că peste 46.000 de refugiați ucraineni au rămas în România, dintre care 18.000 sunt copii.

Date
March 3, 2022
admin