"Cred ca nici un efort nu este prea mare  atunci cand rezultatul final este atat de  generos: noi, o mana de oameni, am reusit  sa demonstram in mod stralucit ca lucrurile  pot merge si bine in aceasta tara pentru ca  nu cred ca exista companie din Romania  care sa cunoasca o astfel de evolutie.  O evolutie care a sfidat regula de a ceda  in fata impedimentelor de tot felul, o reusita exemplara intr-o economie de tranzitie care s-a constituit si se mai constituie inca intr-o foarte mare incercare pentru  orice intreprinzator particular."

Dipl. Ing. Viorel Micula
" Consider ca am avut puterea de a schimba ceva in aceasta parte de tara, mai ales prin locurile de munca pe care le-am oferit si prin conditiile pe care le asiguram angajatilor nostri. Prin dezvoltarea la nivelul intregii tari a distributiei produselor si prin parteneriatul cu cei peste 150.000 de parteneri de afaceri am devenit o puternica companie nationala. Prin intermediul miilor de legaturi de afaceri cu exteriorul, Grupul European Drinks este o mare companie internationala.”

Dipl. Ing. Ioan Micula

Call Us 1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top

Federația Română de Tenis, Oradea Arena

European Drinks International / Stiri European Drinks  / Federația Română de Tenis, Oradea Arena
29 Nov

Federația Română de Tenis, Oradea Arena

Federația Română de Tenis este onorată că ați fost alături de noi într-un moment de succes pentru tenisul românesc.

Echipa Națională feminină bate din nou la porțile marilor performanțe în competițiile pe națiuni, după victoria categorică cu Ungaria, din Billie Jean King Cup și va juca, în 2023, cu Slovenia pentru calificarea în turneul final.

Toți cei care au contribuit la organizarea evenimentului din Oradea Arena, sponsorii, partenerii, autoritățile locale, suporterii minunați, voluntarii au adus un plus de energie fetelor din echipa României care au obținut un succes dorit de toții iubitorii tenisului din țara noastră.

Parteneriatul pe care l-am avut la evenimentul de la Oradea a fost unul bazat pe respect și încredere și de aceea vă rog să primiți întreaga noastră recunoștință, cu speranța că și la alte acțiuni ne veți fi alături și vom REUȘI lucruri frumoase ÎMPREUNĂ.

Președinte FRT,
George Cosac

European Drinks a fost alături de organizatori și participanții pe tot parcursul evenimentului.

Share